ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

‘Van Nistelrooy velt direct oordeel over Wout Weghorst’

Ruud van Nistelrooy staat voor een nieuw avontuur bij het gedegradeerde Burnley. Volgens De Telegraaf is een akkoord namelijk in de maak.

Ook Engelse media schrijven hier en daar dat de voormalige topspits van PSV, Manchester United, Real Madrid en het Nederlands elftal op weg is naar de Premier League-degradant. Als hij instapt, dan wordt Van Nistelrooij de opvolger van Kompany. De Belgische trainer maakte deze zomer de overstap naar Bayern München. Dat verraste veel mensen, omdat hij afgelopen seizoen kansloos degradeerde met Burnley.

Van Nistelrooij komt bij The Clarets meteen in een opvallende positie. Hij moet een oordeel gaan vellen over de toekomst van Wout Weghorst, die naar FC Twente en Ajax kan. Van Nistelrooij stapte in mei 2023 op bij PSV, nadat hij geen draagvlak meer voelde. Hij won de Johan Cruijff Schaal en de KNVB Beker en leidde de Eindhovense club naar de Champions League.

Het bericht ‘Van Nistelrooy velt direct oordeel over Wout Weghorst’ verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *