ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Contente Farioli: ‘Hij is de beste die Ajax zich kan wensen’

Gisteren stond Francesco Farioli voor het eerst op het veld bij Ajax. De Italiaanse oefenmeester heeft zin in zijn nieuwe uitdaging bij de Amsterdammers. Hij weet wel dat hij direct aan de bak moet bij zijn nieuwe club.

“We maken nu de eerste stappen in de juiste richting”, zegt Farioli voor de camera van ESPN. “De eerste dagen zitten we nog even op de roze wolk, maar we moeten ons bewust worden van de stappen die we moeten zetten.”

De 35-jarige trainer trof naar eigen zeggen een gemotiveerde spelersgroep aan. “Ik voel het verlangen van de groep om dingen te veranderen. Zo kort na het afgelopen seizoen hebben de spelers altijd nog wat ‘krasjes’, maar we moeten keihard trainen en elke dag verbeteren. Klaar zijn voor de grote uitdagingen die wachten.”

Waar Farioli de selectiespelers nog moet leren kennen, heeft hij al wel een hechte band ontwikkeld met technisch directeur Alex Kroes. “Als we het hebben over arbeidsethos en de wil om dingen voor elkaar te krijgen, is Alex Kroes de beste baas die ik bij Ajax had kunnen

Het bericht Contente Farioli: ‘Hij is de beste die Ajax zich kan wensen’ verscheen eerst op Voetbalnotering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *