ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

‘Feyenoord richt vizier op Thiago Romano’

Feyenoord heeft een nieuwe speler op het oog. Het zou gaan om de Argentijn Thiago Romano.

De zeventienjarige Argentijn speelt momenteel nog in de clubkleuren van Panathinaikos, maar kan rekenen op veel buitenlandse interesse. Dat is ook niet zo gek: ondanks zijn leeftijd speelt hij al in Argentinië Onder 20.

Naar verluidt hopen onder meer Lazio en Torino om hem te strikken. Daar wil Feyenoord echter een stokje voor steken. De Rotterdammers zien in de Zuid-Amerikaan veel potentie en willen een poging wagen om hem los te weken, al zal eerst het prijskaartje duidelijk moeten zijn.

Het Argentijnse talent is linksbenig en kan op beide flanken uit de voeten, waardoor Feyenoord een flexibele speler in huis kan halen. Het lijkt erop dat de Rotterdammers echter op meerdere borden schaken en daarom rustig afwachten of hij uiteindelijk haalbaar gaat zijn.

Zijn landgenoot Julián Carranza komt zo goed als zeker wél naar De Kuip. Carranza speelt momenteel nog bij Philadelphia Union, maar een overstap naar Feyenoord lijkt onhoudbaar te zijn. Het voordeel voor Feyenoord is dat het geen transfersom voor de spits op tafel hoeft te leggen.

Het bericht ‘Feyenoord richt vizier op Thiago Romano’ verscheen eerst op Voetbalnotering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *