ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

‘Oranje-international gaat niet op interesse van Ajax’

Stefan de Vrij is voornemens om voorlopig niet terug te keren in de Nederlandse Eredivisie. De mandekker van Internazionale geeft namelijk de voorkeur aan een langer verblijf in de Serie A. Hier maakt het medium La Gazzetta dello Sport melding van.

Ajax had De Vrij vorig jaar al op de radar. De vertrokken trainer Maurice Steijn bevestigde dat de Amsterdammers de Oranje-international graag hadden weggeplukt bij Internazionale. De Vrij lijkt echter bij de kampioen van Italië te blijven.

Zijn zaakwaarnemer Federico Pastorello heeft een gesprek gehad met de directie van Inter. “Stefan heeft verschillende aanbiedingen gehad van grote clubs uit Nederland, maar ziet zichzelf honderd procent bij Inter blijven”, zegt de belangenbehartiger in gesprek met Sky Sport Italia.

De Vrij heeft nog een eenjarig contract in Italië. “Je weet nooit wat er in de toekomst kan gebeuren, maar op dit moment zien we hem zeker nog een seizoen bij Inter blijven”, aldus Pastorello. De Vrij maakte in 2014 de overstap van Feyenoord naar Lazio en stapte vier jaar later over naar Internazionale. De verdediger won met die club twee landstitels en twee bekers. Hij is niet meer zeker van een basisplek, maar een transfer is dus niet aan de orde.

Het bericht ‘Oranje-international gaat niet op interesse van Ajax’ verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *