ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Strenge Dick Lukkien stuurt Suslov weg

Dick Lukkien de trainer van FC Groningen heeft Tomas Suslov weggestuurd aan een trainingskamp. De Slowaakse middenvelder zou een aantal regels hebben overtreden. Hij wil niet zeggen wat hij dan precies zou hebben gedaan. “Ik vind het niet zo netjes om het daarover te hebben.”

In gesprek met RTV Noord vertelt Lukkien dat Suslov naar huis is gestuurd. “We hebben een aantal afspraken gemaakt waaraan hij zich niet heeft gehouden. Daar heb ik hem op aangesproken. En ik heb hem gezegd dat het op dit moment niet goed genoeg is om in het kamp te blijven en heb hem dus terug naar Groningen gestuurd”, aldus de trainer.

Het is de bedoeling dat Suslov vrij snel aansluit bij de selectie. “We hebben Suslov gezegd dat hij onderdeel is van FC Groningen. Fouten maken hoort bij de ontwikkeling in het voetbal en het leven. We gaan volgende week zitten om dat goed door te spreken en dan verwacht ik dat hij weer bij de groep zit”, zegt Lukkien.

Het bericht Strenge Dick Lukkien stuurt Suslov weg verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *