ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Groningen stunt met komst van Kevin van Veen

FC Groningen heeft verrassend toegeslagen op de transfermarkt. Ze nemen namelijk Kevin van Veen transfervrij over van het Schotse Motherwell.

Als de laatste details zijn uitgewerkt en de medische keuring geen problemen oplevert, dan mag Van Veen zich speler van Groningen noemen. De Trots van het Noorden neemt hem over van Motherwell. In Schotse dienst groeide hij het afgelopen seizoen uit tot een sensatie door 29 doelpunten in 44 wedstrijden te maken. Daarvan maakte hij 25 op het hoogste niveau in Schotland. Alleen Kyogo Furuhashi van Celtic (27 goals) was vaker trefzeker.

De 32-jarige Van Veen begon zijn carrière bij PSV (jeugd) en Helmond Sport en leek nadat een doorbraak uitbleef het profbestaan uit zijn hoofd te moeten zetten. De spits werd stukadoor en ging verder bij de amateurs, waar hij zo veel indruk maakte dat TOP Oss hem oppikte. Daarna kwam Van Veen uit voor Scunthorpe United, SC Cambuur (huur), Northampton Town en sinds de zomer van 2021 voor Motherwell.

Het bericht Groningen stunt met komst van Kevin van Veen verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *