ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Geslaagde benefietwedstrijd FC Groningen onder-13; bedrag is binnen!

Tijdens de benefietwedstrijd hadden de spelers van onder-13 en hun ouders en familieleden diverse activiteiten op poten gezet om geld in te zamelen. Het verzorgen van de catering met koffie en taart, maar ook een verkoopkraampje, een loterij en een ‘blinde poule’ hebben voor een mooie opbrengst gezorgd. Maar niet alleen de opbrengsten tijdens de wedstrijd hebben het streefbedrag doen bereiken. Er is door de Stichting FC Groningen in de Maatschappij ook een substantieel bedrag beschikbaar gesteld en er kwamen via de opengestelde bankrekening diverse donaties binnen. BenefietOnlangs bleek dat de gezondheidstoestand van de vader van…

Lees verder op FC Groningen.nl: Geslaagde benefietwedstrijd FC Groningen onder-13; bedrag is binnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *