ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

‘Selectie heeft de eerste minuten al weer in de benen’

“De voorbereiding van het nieuwe seizoen is zo’n anderhalve week onderweg en de ploeg heeft de eerste oefenwedstrijden alweer in de benen. Afgelopen vrijdag speelden we traditioneel de eerste wedstrijd tegen RWE Eemsmond. Dit duel werd voor de tweede keer gespeeld bij Z.E.C. in Zandeweer en eindigde in een klinkende 20-0 zege. De organisatie was weer goed verzorgd en we zien er nu alweer naar uit om in 2017 de aftrap van het oefenseizoen in Warffum te beleven.” Oude bekende“Zondagmiddag is de selectie afgereisd naar Stockholm voor een oefenwedstrijd tegen Djurgårdens IF. Het spelen van…

Lees verder op FC Groningen.nl: ‘Selectie heeft de eerste minuten al weer in de benen’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *