ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Vrijdagavond 8 juli, 19.30 uur: oefenduel ACV – FC Groningen

Vrijdag 8 juli, 19.30 uur, Sportpark ACV aan de Kortbossen 1 te Assen:ACV – FC GroningenVoorverkoop: Van Leeuwen Sport, Oudestraat 17 te Assen.Prijs: 9 euro volwassenen en 5 euro jeugd (4 t/m 12 jaar).Kassa Sportpark Stadsbroek geopend vanaf 18.00 uur. Maandag 11 juli, 19.00 uur, Gjaltema Stadion aan de Langeleegte te Veendam:FC Groningen – Queens Park RangersVoorverkoop via deze website (zie link onderaan het bericht).Prijs: 12 euro voor hoofdtribune (geen jeugdkorting) en 9 euro voor lange zijde en 4 euro voor lange zijde voor jeugd (4 t/m 12 jaar). Zaterdag 16 juli, 15.30 uur, Bentinckspark van VV HoogeveenFC Groningen –…

Lees verder op FC Groningen.nl: Vrijdagavond 8 juli, 19.30 uur: oefenduel ACV – FC Groningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *