ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Groningen boekt tweede oefenzege: 1-0 in Stockholm

In de eerste helft van de wedstrijd in de Zweedse hoofdstad waren de beide ploegen aan elkaar gewaagd. Bij de thuisclubs waren er twee kansen, die door doelman Sergio Padt onschadelijk werden gemaakt. Padt was weer beter nadat hij afgelopen vrijdag in Zandeweer nog ontbrak met koorts. Namens FC Groningen kregen Danny Hoesen en Alexander Sorloth kansen om te scoren. In de tweede helft stonden bij FC Groningen negen andere spelers binnen de lijnen. Sergio Padt en Hans Hateboer maakten de negentig minuten vol. De rest speelde 45 minuten van het oefenduel. Tom van Weert kreeg drie…

Lees verder op FC Groningen.nl: Groningen boekt tweede oefenzege: 1-0 in Stockholm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *