ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

FC Groningen vanavond in Olympisch Stadion tegen Djurgårdens IF

Trainer Ernest Faber heeft de beschikking over een spelersgroep van 22 man inclusief de doelmannen Sergio Padt en Stefan van der Lei. Insteek van de wedstrijd is dat alle twintig veldspelers – net als afgelopen vrijdagavond – 45 minuten speeltijd zullen krijgen. Martijn van der Laan (enkel), Mimoun Mahi (hamstrings) en Juninho Bacuna (Oranje onder-19) zijn niet meegereisd naar Zweden. Robbert de Vos van FC Groningen onder-23 is toegevoegd aan de A-selectie voor deze trip. Het duel begint vanavond om 19.00 uur in het Olympisch Stadion in Stockholm. Djurgårdens IF is de huidige nummer 10 van de ranglijst…

Lees verder op FC Groningen.nl: FC Groningen vanavond in Olympisch Stadion tegen Djurgårdens IF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *