ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Streefbedrag benefietwedstrijd FC Groningen onder-13 BIJNA binnen!

Onlangs werd de zorgwekkende gezondheidssituatie bekend waarin de vader van Fofin, speler van FC Groningen onder-13, verkeert. Fofins vader blijkt dusdanig ziek te zijn, dat hij onmiddellijk medische zorg nodig heeft. Hij verblijft momenteel in Liberia en heeft geen toestemming om naar Nederland te komen. Hij kan in India wel de medische zorg krijgen die hij nodig heeft, maar er zijn niet genoeg financiële middelen om dit te doen. Fofins teamgenoten wilden graag helpen om dit geld bij elkaar te krijgen en hebben het idee opgevat om een benefietwedstrijd te spelen. Dat gebeurde zaterdagochtend tegen FC…

Lees verder op FC Groningen.nl: Streefbedrag benefietwedstrijd FC Groningen onder-13 BIJNA binnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *