ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Twee keer tien is twintig in Zandeweer

Het was voor de ploeg van trainer Faber de eerste testcase na een weeklang keihard trainen op Corpus den Hoorn. De spelers legden een goede basis door lang en hard te trainen, vaak tweemaal per dag. Op de vrijdagavond kregen alle fitte spelers 45 minuten speeltijd en doelman Stefan van der Lei 90. Sergio Padt (ziek), Martijn van der Laan (enkel), Juninho Bacuna (Oranje onder-19) en Mimoun Mahi (hamstring) waren niet inzetbaar. de rest van de spelers van de eerste selectie kwamen in actie. De komende weken zal niet alleen duidelijk worden welke basiself er bij FC Groningen…

Lees verder op FC Groningen.nl: Twee keer tien is twintig in Zandeweer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *