ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Samenwerking FC Groningen, HEALTH i PORT en Hanzehogeschool Groningen

De Hanzehogeschool wordt een belangrijke partner van het te realiseren Topsportzorgcentrum op Sportpark Corpus den Hoorn en het Instituut voor Sportstudies gaat op het trainingscomplex van FC Groningen gebruik maken van de reeds bestaande Outdoor Football Lab-faciliteiten. Op deze plek werken onderwijs en onderzoek nauw samen met het bedrijfsleven. Studenten van de Hanzehogeschool krijgen binnen de club werkervarings- en stageplekken aangeboden op het gebied van Management & Organisatie, Marketing, Gezondheid/Vitaliteit en Training/Coaching. Daarnaast geven medewerkers van FC Groningen lezingen en presentaties aan de studenten. Met daarbij als belangrijk aandachtspunt, dat de kennis die…

Lees verder op FC Groningen.nl: Samenwerking FC Groningen, HEALTH i PORT en Hanzehogeschool Groningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *