ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Hooiveld speelt op proef mee in Zandeweer; o.23 tegen Be Quick

Bij FC Groningen komen Martijn van der Laan (enkel), Sergio Padt (ziek) en Juninho Bacuna (Oranje onder-19) niet in actie. Vanuit de B-selectie zijn Robbert de Vos en Keziah Veendorp in deze fase van de voorbereiding aangesloten bij de A-selectie. TegenstanderHet team van RWE Eemsmond bestaat uit een mix van spelers van gastheer vv ZEC, vv Corenos, VV Warffum, VV Usquert, vv KRC, vv Noordpool en sv De Heracliden. Trainer/coach van het combinatieteam is Jan Medema. De wedstrijd RWE Eemsmond-FC Groningen staat onder leiding van scheidsrechter Christian Mulder die geassisteerd zal worden…

Lees verder op FC Groningen.nl: Hooiveld speelt op proef mee in Zandeweer; o.23 tegen Be Quick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *