ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Groen licht voor realisering TopsportZorgCentrum

Euroborg NV en FC Groningen hebben gezamenlijk een plan uitgewerkt om tot de realisatie te komen van een TopsportZorgCentrum (TsZC) in de Stad. Beide initiatiefnemers hebben het plan uitgewerkt in een business case, die mede is ontwikkeld door toekomstige gebruikers van het complex, INTER-PSY en VNO-NCW. ToevoegingVoor de Stad is het TsZC in meerdere opzichten een waardevolle toevoeging. Het college van B&W was dan ook content met het feit dat Euroborg NV, INTER-PSY, VNO-NCW en FC Groningen hun gezamenlijke ambities tot een concreet plan hebben uitgewerkt. Zo werkt de Trots van het…

Lees verder op FC Groningen.nl: Groen licht voor realisering TopsportZorgCentrum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *