ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Hooiveld en Bubnjic op proef bij FC Groningen

De 33-jarige Jos Hooiveld staat tot eind 2017 onder contract bij AIK Stockholm. Hij krijgt van zijn Zweedse werkgever echter de ruimte om zich in Groningen te presenteren. Hooiveld is geboren in het Drentse Zeijen en werd op jonge leeftijd opgenomen in de jeugdopleiding van FC Emmen. OmzwervingDe verdediger maakte in het seizoen 2002/2003 echter zijn debuut in het betaalde voetbal bij sc Heerenveen. Later werd Hooiveld verhuurd aan FC Zwolle, waarna vanaf 2006 een omzwerving begon langs tal van clubs in Europa. Hooiveld speelde onder meer bij Celtic, FC Kopenhagen, Southampton, Norwich City, Millwall en AIK in…

Lees verder op FC Groningen.nl: Hooiveld en Bubnjic op proef bij FC Groningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *