ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

‘Met nieuwe energie aan het seizoen begonnen’

“Afgelopen zondag hebben we op Sportpark De Koepel in Haren voor bijna duizend belangstellenden het nieuwe voetbalseizoen in gang gezet met een uitgebreide training onder leiding van de kersverse hoofdtrainer Ernest Faber. We zijn uiteraard nieuwsgierig naar de komende voorbereidingsperiode en de rest van het seizoen, waarbij we in ieder geval kunnen stellen dat we met nieuwe energie aan het seizoen begonnen zijn.” Versterken“Bij de start van het nieuwe voetbalseizoen konden we twee nieuwe spelersgezichten begroeten: Tom van Weert en Ruben Yttergard Jenssen. Rondom de eerste training in Haren hebben wij opnieuw aangegeven nog altijd…

Lees verder op FC Groningen.nl: ‘Met nieuwe energie aan het seizoen begonnen’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *