ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Ook FC Groningen onder-23 gestart met voorbereiding

BV Cloppenburg en Werder Bremen o.23 zijn twee buitenlandse tegenstanders in de voorbereiding. Daarnaast wordt gespeeld tegen amateurverenigingen HHC Hardenberg (Tweede Divisie), Be Quick 1887 (Derde Divisie Zondag), FC Assen (Eerste Klasse Zondag). Andere tegenstanders zijn AZ o.23 (Tweede Divisie), Cambuur 2 (Reservecompetitie) en competitiegenoot Almere City o.23 (Derde Divisie Zaterdag). In het weekend voorafgaand aan de competitiestart wordt nog een negende oefenduel gespeeld door de ploeg van trainer Alfons Arts, die zondagochtend op Sportpark Corpus den Hoorn startte met de eerste training. Oefenprogramma voorbereiding 2016/2017Vrijdag 1 juli, 19.30 uur: FC Groningen o.23 – Be Quick 1887 (Zuidlaarderveen)Dinsdag 5 juli,…

Lees verder op FC Groningen.nl: Ook FC Groningen onder-23 gestart met voorbereiding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *