ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

FC Groningen onder leiding van Faber gestart aan seizoen 2016/2017

De FC-fans die de gok namen om onder droge omstandigheden de eerste training bij te wonen, kwamen niet bedrogen uit. Ondanks een dreigend pak wolken bleef het de volledige training droog. Vlak na de presentatie van de trainersstaf en eerste selectie brak zelfs het zonnetje door op Sportpark de Koepel. Naast de 23 huidige spelers van de eerste selectie sloten ook doelman Peter van der Vlag, middenvelder Robbert de Vos en verdediger Keziah Veendorp van FC Groningen onder-23 aan bij de selectie van het eerste elftal. Van de 26 gepresenteerde spelers, kwam alleen Martijn van der…

Lees verder op FC Groningen.nl: FC Groningen onder leiding van Faber gestart aan seizoen 2016/2017

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *