ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Ontmoeting trainers en performance-team met Caldas

Oranje speelde donderdag en vrijdag twee oefeninterlands in Groningen ter voorbereiding op de Olympische Spelen in augustus van dit jaar in Rio de Janeiro. Eerder deze week oefenden de hockeymannen ook al in Assen. De tegenstander was in alle duels Nieuw-Zeeland. Gerard KemkersHet contact tussen FC Groningen en de nationale hockeymannen werd gelegd door Gerard Kemkers, manager topsport en talentontwikkeling bij de Trots van het Noorden. De voormalige topschaatscoach kent collega-hockeycoach Max Caldas al enige jaren en de twee hebben regelmatig contact over topsport in het algemeen. “En sinds ik bij de FC werk gaat…

Lees verder op FC Groningen.nl: Ontmoeting trainers en performance-team met Caldas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *