ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Zondag: eerste training FC Groningen op Sportpark de Koepel in Haren

De traditionele eerste training in Haren biedt de gelegenheid om de nieuwelingen en daarnaast liefst 23 ‘oude bekenden’ in de spelersselectie te begroeten, onder wie Tom Hiariej, Martijn van der Laan en Yoëll van Nieff die terugkeren van een verhuurperiode. Ook Robbert de Vos en Keziah Veendorp van FC Groningen onder-23 sluiten bij de start van de voorbereiding aan bij de eerste selectie. Op zondagmiddag wordt op Sportpark de Koepel zo’n vijf kwartier getraind. Vanaf maandag 27 juni vindt het restant van de voorbereiding plaats op Sportpark Corpus den Hoorn. Onder-23Op het moment dat de eerste selectie de…

Lees verder op FC Groningen.nl: Zondag: eerste training FC Groningen op Sportpark de Koepel in Haren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *