ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Henk de Jong keert in andere rol terug bij FC Groningen

Het hernieuwde contact met de voormalige trainer van onder meer Sneek, Jong FC Groningen (2005-2007), Harkemase Boys en SC Cambuur kwam tot stand via zijn buurman, manager Bob Sikkenk van FC Groningen Media. “Een maand geleden heb ik het eerste gesprek gevoerd bij FC Groningen en meteen was weer het warme gevoel bij de club en de collega’s. Op de weg terug heb ik in de auto meteen aan mijn vrouw verteld, dat ik weer voor FC Groningen zou gaan werken.” BrederHenk de Jong, die afgelopen februari zijn functie als hoofdtrainer bij SC Cambuur neerlegde,…

Lees verder op FC Groningen.nl: Henk de Jong keert in andere rol terug bij FC Groningen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *