ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Van Weert: ‘Vaak gevoel gehad dat ik hier eens zou spelen’

Voor de eerder deze maand 26 jaar geworden Tom van Weert zaten tussen het moment van zijn aankondiging en zijn daadwerkelijke perspresentatie enkele weken verschil. Van Weert had zijn koffers namelijk al gepakt voor een vakantie toen FC Groningen en hij tot een akkoord kwamen over een contract voor drie seizoenen. WelkomIn het bijzijn van zijn ouders en tegen de achtergrond van de eerste groene grassprieten van de nieuwe grasmat in de Groene Kathedraal sprak Van Weert zijn welkomstwoorden. In april van 2015 was Van Weert één van de spelers, die actief waren voor Excelsior in de…

Lees verder op FC Groningen.nl: Van Weert: ‘Vaak gevoel gehad dat ik hier eens zou spelen’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *