ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

‘Oefenduel met Southampton in Noordlease Stadion’

“Hoewel op het eindtoernooi van Euro 2016 in Frankrijk de poulefase nog moet worden afgerond, starten wij komende zondag alweer met de voorbereidingen op het nieuwe Eredivisie-seizoen. Spelers en staf hebben hun vakantie er dan opzitten, terwijl de school- en zomervakanties voor de meeste mensen nog moeten aanbreken.” Traditie“Traditioneel houden wij onze eerste training van het nieuwe seizoen op Sportpark De Koepel in Haren. In tegenstelling tot voorgaande jaren zal het vervolg van de voorbereiding van de eerste selectie op het nieuwe voetbalseizoen echter niet in Haren plaatsvinden, maar op de eigen velden van Sportpark…

Lees verder op FC Groningen.nl: ‘Oefenduel met Southampton in Noordlease Stadion’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *