ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Speelschema met speeltijden bekend; acht of tien keer op zondagmiddag

Op dinsdag 14 juni werd in Zeist het concept-schema besproken met de betrokken clubs. Voor FC Groningen leverde de bijeenkomst echter wordt door de bond het definitieve schema inclusief speeltijden kenbaar gemaakt. In het voorlopige schema zijn er tien thuisduels op zondag en vijf duels op zaterdag vastgesteld. Eén keer speelt de FC op vrijdagavond en in de enige midweekse speelronde, thuis op woensdagavond. Indien Ajax in de groepsfase van de Europa League terecht komt, zullen de thuisduels met sc Heerenveen en ADO Den Haag worden verplaatst naar de zaterdagavond om 20.45 uur. De uitwedstrijden worden in grote…

Lees verder op FC Groningen.nl: Speelschema met speeltijden bekend; acht of tien keer op zondagmiddag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *