ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

4-daags FC Groningen Voetbalkamp helemaal volgeboekt!

Tijdens deze editie van het FC Groningen Voetbalkamp wordt nog meer de focus en nadruk gelegd op de kwaliteit van de trainingen. Ruim 160 jongens en meiden hebben zich inmiddels aangemeld en daarmee is maximaal aantal deelnemers bereikt. Het is voor belangstellenden niet meer mogelijk zich aan te melden voor één van de voetbalweken. SelectiespelersVan dinsdag 16 augustus tot en met vrijdag 19 augustus en van dinsdag 23 augustus tot en met vrijdag 26 augustus worden voetballiefhebbers in de leeftijd van 6 tot en met 14 jaar getraind door gediplomeerde oefenmeesters. Ook de selectiespelers van FC Groningen zullen – net…

Lees verder op FC Groningen.nl: 4-daags FC Groningen Voetbalkamp helemaal volgeboekt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4-daags FC Groningen Voetbalkamp helemaal volgeboekt!

Tijdens deze editie van het FC Groningen Voetbalkamp wordt nog meer de focus en nadruk gelegd op de kwaliteit van de trainingen. Ruim 160 jongens en meiden hebben zich inmiddels aangemeld en daarmee is maximaal aantal deelnemers bereikt. Het is voor belangstellenden niet meer mogelijk zich aan te melden voor één van de voetbalweken. SelectiespelersVan dinsdag 16 augustus tot en met vrijdag 19 augustus en van dinsdag 23 augustus tot en met vrijdag 26 augustus worden voetballiefhebbers in de leeftijd van 6 tot en met 14 jaar getraind door gediplomeerde oefenmeesters. Ook de selectiespelers van FC Groningen zullen – net…

Lees verder op FC Groningen.nl: 4-daags FC Groningen Voetbalkamp helemaal volgeboekt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *