ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Prijswinnaars VI Kids zijn bekend!

Het 1e magazine dat VI Kids heeft uitgegeven is een EK-special en de Junior Club mocht 15 exemplaren verloten onder haar leden.In de Junior Club nieuwsbrief van vorige week was te lezen hoe leden kans maakten om deze leuke prijs te winnen: ze konden aangeven waarom zij een exemplaar van VI Kids verdienden. Er zijn veel reacties binnen gekomen, maar inmiddels zijn er 15 winnaars gekozen. De prijswinnaars zijn geworden:- Jelmer van der Horn- Michel de Groot- Matthijs Spoelstra- Tijmen Schipper- Arjen Loer- Joep Brontsema- Huib Tolboom- Daan Plijter…

Lees verder op FC Groningen.nl: Prijswinnaars VI Kids zijn bekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *