ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Geschiedenis naamgeving stadion

Bij de plannen voor de bouw van Euroborg was er niet direct een naam voor het nieuwe stadion van FC Groningen. De geplande plek was het Europark en er ontstond een werktitel onder de naam ‘Euroborg’. Vanaf het eerste moment is met de gemeente – oftewel eigenaar Euroborg NV – afgesproken dat FC Groningen het recht had een commerciële naam te verbinden aan het stadion. Afgelopen vrijdag was het zover en maakte de club bekend dat Euroborg vanaf 1 juli officieel het Noordlease Stadion heet. Niet onopgemerkt“En dit is niet onopgemerkt voorbij gegaan”, constateert algemeen directeur Hans…

Lees verder op FC Groningen.nl: Geschiedenis naamgeving stadion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *