ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

FC Groningen start nieuwe seizoen in Noordlease Stadion tegen Feyenoord

Vanmiddag om 14.00 uur wordt in Zeist het concept-schema besproken met de betrokken clubs en kunnen nog verschuivingen in data en tijdstippen optreden. Komende vrijdag of maandag wordt door de bond het definitieve schema inclusief speeltijden kenbaar gemaakt. In het voorlopige schema zijn er tien thuisduels op zondag en vijf duels op zaterdag vastgesteld. Eén keer speelt de FC op vrijdagavond en in de enige midweekse speelronde, thuis op woensdagavond. De uitwedstrijden worden in grote meerderheid…

Lees verder op FC Groningen.nl: FC Groningen start nieuwe seizoen in Noordlease Stadion tegen Feyenoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *