ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

‘Donderdag bestaat FC Groningen 45 jaar’

“Komende donderdag – op 16 juni – bestaat FC Groningen precies 45 jaar. Ter ere van deze verjaardag hebben wij deze week een foto-expositie in Euroborg. Aan de hand van honderd geselecteerde foto’s wordt de clubgeschiedenis letterlijk in beeld gebracht onder de noemer ‘Moments of History’. De expositie is deze week gratis te bezoeken op werkdagen van 9.00 uur tot 17.30 uur en komende zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.""Op gezette tijden geven oud-spelers Paul Matthijs, Bas Roorda, Hugo Alves Velame, Harris Huizingh, Sander van Gessel en Peter Hoekstra daarnaast rondleidingen door de catacomben en…

Lees verder op FC Groningen.nl: ‘Donderdag bestaat FC Groningen 45 jaar’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *