ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Oud-spelers verzorgen rondleiding bij expositie; win een jaar gratis rijden

Deze expositie is voor het publiek tot en met vrijdag 17 juni van 9.00 uur tot 17.30 uur en op zaterdag 18 juni van 10.00 uur tot 17.00 uur vrij toegankelijk te bezoeken in het stadion. Vrije toegangVanaf zaterdag 11 juni heeft het publiek vrije toegang om de foto’s over het 45-jarig bestaan van de club te bekijken. Daarnaast geven voormalige spelers van FC Groningen op gezette tijden rondleidingen door de catacomben van het stadion en het perscentrum van Euroborg. Zij vertellen daarbij persoonlijke verhalen uit hun FC-tijd. NamenDe rondleidingen worden verzorgd door voormalig Oranje-international en toekomstig assistent-trainer…

Lees verder op FC Groningen.nl: Oud-spelers verzorgen rondleiding bij expositie; win een jaar gratis rijden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *