ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Euroborg wordt het Noordlease Stadion; FC Groningen Museum gerealiseerd

Noordlease heeft al vanaf de Oosterpark-periode een warme band met FC Groningen en een rijke historie bij de club. Zo was het autoleaseconcern vanaf medio 2007 vier jaar lang hoofdsponsor van de club en prijkte de naam van het bedrijf op de shirts van de Trots van het Noorden. Daarna werd Noordlease partner van FC Groningen en tegenwoordig draagt één van de multifunctionele ruimtes in Euroborg de naam Noordlease Business Corner. Maatschappelijke gezichtDaarnaast toont Noordlease in Autoborg al zes jaar lang haar maatschappelijke gezicht als gastheer van de inmiddels traditionele benefietavond van FC Groningen, die jaarlijks…

Lees verder op FC Groningen.nl: Euroborg wordt het Noordlease Stadion; FC Groningen Museum gerealiseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *