ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Selecties opleiding 2016/2017 zijn rond

FC Groningen onder-23 seizoen 2016/2017Gebleven: Joël Amakodo, Roland Baas, Glenn Bijl (was verhuurd), Ajdin Hrustic, Gijs Jasper, Jim de Leeuw, Kasper Oldenburger (blessure), Keziah Veendorp, Pier Veldman, Robbert de VosUit onder-19: Mohamed Abdulkarim (blessure), Erwin Heidekamp, Gerald Postma, Yassine ZakirNieuw: Amir Absalem, Nick Borgman, Michael Breij, David Browne, Peter van der Vlag, Tim WaterinkTrainer/coach: Alfons Arts FC Groningen onder-19 seizoen 2016/2017Gebleven: Daniel Bouman, Jan Hoekstra, Marijn Ploem, Tim RiksmanUit onder-17: Daniel Camara Bos, Kolbeinn Finnsson, Oege Sietse van Lingen, Tommie van de Looi, Martijn van Maastrigt, Jhurrey Margaritha, Marc Vegter, Mark WestraNieuw: Giorgio Beltau, Anthony…

Lees verder op FC Groningen.nl: Selecties opleiding 2016/2017 zijn rond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *