ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

FC-expositie en stadionnieuws op komst

Deze expositie is voor het publiek op de beide zaterdagen van 10.00 uur tot 17.00 uur en op werkdagen (van maandag 13 tot en met vrijdag 17 juni – red.) van 9.00 uur tot 17.30 uur vrij toegankelijk te bezoeken in het stadion. NieuwsDe officiële aftrap van de expositie is voor genodigden op vrijdagmiddag 10 juni in de Essent Lounge van Euroborg. Bij die gelegenheid presenteert de club tevens belangrijk nieuws met betrekking tot het stadion… Vanaf zaterdag 11 juni heeft het publiek vrije toegang om de foto’s over het 45-jarig bestaan van de club te bekijken. Daarnaast geven voormalige…

Lees verder op FC Groningen.nl: FC-expositie en stadionnieuws op komst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *