ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Seizoenkaarthouders ‘zeer tevreden’ over stadionbezoek

Ruim de helft van de seizoenkaarthouders vindt de prijsstelling van de seizoenkaart ten opzichte van de losse kaarten precies goed. De sfeer in het stadion is nog altijd de vaakst genoemde reden de seizoenkaart te verlengen. SfeerHet bezoek aan Euroborg wordt door liefst 95,1% van de bezoekers nog altijd als ‘zeer goed’ beoordeeld. De sfeer wordt door 89,3% van de supporters ervaren als zeer goed. Hierbij vallen de vocale ondersteuning (80,1%) en muziek (65,1%) het meest in de smaak. Het gevoel van veiligheid in Euroborg is ook gestegen. Losse bezoekers geven aan de thuiswedstrijden…

Lees verder op FC Groningen.nl: Seizoenkaarthouders ‘zeer tevreden’ over stadionbezoek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *