ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Yttergard Jenssen: ‘Het gehele plaatje klopte’

Naast de 28-jarige middenvelder was er nog een grote ster aanwezig op de perspresentatie van de Noor. Leonard, het 18 maanden oude zoontje, zag zijn vader na twee weken internationaal voetbal weer eens in levende lijve en wilde maar wat graag bij zijn pappa op schoot zitten toen deze werd gepresenteerd. Een speciaal shirt dat de FC voor de jongste Yttergard Jenssen als cadeautje had, wilde hij nog niet aan, maar daar gaat binnenkort vast verandering in komen. Circus“Er waren naast FC Groningen nog andere clubs geïnteresseerd, maar hier paste het complete plaatje," beargumenteerde papa Yttergard…

Lees verder op FC Groningen.nl: Yttergard Jenssen: ‘Het gehele plaatje klopte’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *