ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Jeltema: ‘We hebben geregeld wat met elkaar geflirt’

Klaver zat samen met de speler en technisch manager Peter Jeltema achter de tafel omdat algemeen directeur Hans Nijland een weekje vakantie heeft. “En we zitten hier met gepaste trots”, liet Klaver weten. We hebben vorige week aangegeven op vier posities versterkingen te zoeken en daarvan zijn er – na het aantrekken van Tom van Weert vorige week – nu al twee ingevuld. Het is een compliment voor onze scouting dat we deze middenvelder hebben kunnen vastleggen, waaraan een traject van jaren vooraf is gegaan. Yttergard Jenssen had meerdere opties en heeft heel bewust voor…

Lees verder op FC Groningen.nl: Jeltema: ‘We hebben geregeld wat met elkaar geflirt’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *