ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

FC Groningen slaat slag met Yttergard Jenssen

FC Groningen probeerde al meer dan een jaar om Ruben Yttergard Jenssen naar Groningen te halen. De Trots van het Noorden ziet in de Noor de ideale versterking voor het middenveld. Hij is 37-voudig Noors A-international en heeft 34 jeugdinterlands achter zijn naam staan. Yttergard Jenssen is een allround en zeer ervaren middenvelder. Hij speelde in zijn geboorteland voor Tromsö IL en daarna bij 1. FC Kaiserslautern in totaal 275 wedstrijden in het betaalde voetbal. InternationalYttergard Jenssen kwam met Tromsö IL tot 16 Europese wedstrijden. In de afgelopen drie seizoenen voetbalde de Noor in de Duitse 2. Bundesliga in totaal…

Lees verder op FC Groningen.nl: FC Groningen slaat slag met Yttergard Jenssen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *