ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

AANKONDIGING PERSCONFERENTIE: presentatie Yttergard Jenssen

Ruben Yttergard Jenssen is 37-voudig A-international en heeft 34 jeugdinterlands voor Noorwegen achter zijn naam staan. De Noor speelde in zijn geboorteland voor Tromsö IL en daarna bij 1. FC Kaiserslautern in totaal 275 wedstrijden in het betaalde voetbal. Yttergard Jenssen kwam met Tromsö IL tot 16 Europese wedstrijden. In de afgelopen drie seizoenen voetbalde de Noor in de Duitse 2. Bundesliga in totaal 81 officiële wedstrijden voor 1. FC Kaiserslautern. Hij scoorde daarin 10 keer. DebuutDe middenvelder maakte zijn debuut voor de nationale Noorse ploeg in de met 2-1 gewonnen oefeninterland tegen Montenegro, op 29 mei 2010 in het…

Lees verder op FC Groningen.nl: AANKONDIGING PERSCONFERENTIE: presentatie Yttergard Jenssen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *