ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Van der Vlag blijft in andere rol langer bij FC Groningen

Daarnaast zal de doelman een vervolg geven aan de opleiding tot keeperstrainer, om na zijn actieve carrière in die rol verder te kunnen groeien. Beide partijen hebben daarbij de intentie dat dit binnen FC Groningen zal zijn. Naast Van der Vlag vormen Erwin Heidekamp en Nick Borgman het keepersarsenaal voor het team van trainer/coach Alfons Arts. Stand-inVan der Vlag was de afgelopen twee seizoenen in Euroborg stand-in voor eerste doelman Sergio Padt. In het jaar van de bekerwinst gunde Padt in overleg met de technische staf Van der Vlag zijn Eredivisiedebuut. Hij keepte dat…

Lees verder op FC Groningen.nl: Van der Vlag blijft in andere rol langer bij FC Groningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *