ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Internationals nu ook bijna klaar met seizoen 2015/2016

Simon Tibbling is afgelopen vrijdag niet in actie gekomen voor Jong Zweden. De ploeg won zonder de Essent Speler van het Jaar van FC Groningen met 3-2 van Georgië en is nog volop in de race voor het EK onder-21 van 2017. In september volgen cruciale ontmoetingen met directe concurrenten Kroatië en Spanje. Tibbling staat op de nominatie om het Zweden naar de Olympische Spelen in Rio de Janeiro af te reizen en dat geldt ook voor verdediger Kasper Larsen, die afgelopen zaterdag met Denemarken tegen Nigeria (6-2) speelde op een voorbereidingstoernooi voor de spelen. Vandaag,…

Lees verder op FC Groningen.nl: Internationals nu ook bijna klaar met seizoen 2015/2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *