ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Vanmiddag, 3 juni: HANNN Walking Football Festival op Kardinge

Walking Football is een relatief jonge vorm van voetbal die wordt beoefend door mannen en vrouwen van 60 jaar en ouder. Bij Walking Football wordt gespeeld op een klein veld en mag niet worden gerend. Ook is lichamelijk contact verboden en mag de bal niet hoger dan heuphoogte worden gespeeld. Het OldStars Team van FC Groningen is opgericht in februari 2014 en bestaat momenteel uit 32 leden. Zij trainen elke donderdagmiddag bij VV Hoogezand. In de afgelopen twee seizoenen zijn de leden van FC Groningen OldStars ware ambassadeurs geworden voor het oprichten van nieuwe teams bij leden van het Amateurconvenant…

Lees verder op FC Groningen.nl: Vanmiddag, 3 juni: HANNN Walking Football Festival op Kardinge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *