ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Van Buuren komende twee seizoenen trainer FC Groningen onder-19

De 52-jarige Van Buuren was tussen 1990 en 1992 als contractspeler aan FC Groningen verbonden. In 2014 keerde hij terug als assistent-trainer bij Jong FC Groningen en FC Groningen B1. Vervolgens was hij drie maanden trainer van de B2 en het daarop volgende seizoen van de B1. Als jeugdtrainer heeft hij de afgelopen veertien jaar het merendeel van de tijd in Azië gewerkt, waarvan het laatste halfjaar in China bij het onder-19 team van Guangzhou Evergrande FC. Technisch manager Peter Jeltema over de terugkeer van Marcel van Buuren per 1 juli aanstaande: “We zijn zeer content met de…

Lees verder op FC Groningen.nl: Van Buuren komende twee seizoenen trainer FC Groningen onder-19

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *