ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Sørloth trefzeker; Antonia naar winst

Sørloth maakte acht minuten na rust zijn opwachting in een oefenduel met IJsland. De spits scoorde in de 67ste minuut de 3-1 voor Noorwegen, dat uiteindelijk met 3-2 won. Komende zondag sluit Noorwegen deze interlandperiode af met een oefenwedstrijd in en tegen België. Jarchinio Antonia speelde afgelopen nacht de uitwedstrijd tegen Guyana nota bene in het eigen nationale stadion in Willemstad. Door omstandigheden was het stadion in Guyana niet bespeelbaar. Antonia stond in de basis en de ploeg van bondscoach Patrick Kluivert, die met 5-2 won. Op dinsdag 7 juni speelt Curaçao – opnieuw in…

Lees verder op FC Groningen.nl: Sørloth trefzeker; Antonia naar winst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *