ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

D-pupillen winnen toernooien

Zowel FC Groningen D2 als FC Groningen C1 heeft afgelopen weekend deelgenomen aan het tweedaagse internationale BVO toernooi in Zoetermeer. Deelname werd mede mogelijk gemaakt door de "Vrienden van de jeugdopleiding". De "Vrienden" bestaan uit partners (bedrijven en particulieren) met een hart voor talentontwikkelingen jeugdvoetbal, die de opleiding financieel ondersteunen. FC Groningen D2 behaalde een mooi resultaat. Aanvankelijk kwam het jongste jeugdteam nog moeilijk op gang, want de eerste poulewedstrijd, tegen Derby County, ging met 1-0 verloren. In de tweede wedstrijd, tegen gastheer DSO uit Zoetermeer, waren de twee doelpunten van David van der Werff voldoende voor…

Lees verder op FC Groningen.nl: D-pupillen winnen toernooien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *