ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Verbeterd contract voor Idrissi bij FC Groningen

Oussama Idrissi kwam bij het begin van het voetbalseizoen 2015/2016 van Feyenoord over naar FC Groningen. Aanvankelijk maakte de vlugge aanvaller deel uit van de B-kern. In de laatste competitiewedstrijd van de eerste seizoenshelft, in Almelo tegen Heracles, maakte Idrissi als invaller zijn Eredivisie-debuut. In de winterstop nam hoofdtrainer Erwin van de Looi de vleugelflitser mee op trainingskamp naar Spanje. Vaste waardeIn de tweede seizoenshelft werd Idrissi een vaste waarde in de wedstrijdselectie van het eerste elftal. Hij kwam het afgelopen seizoen in totaal tot 18 officiële wedstrijden voor FC Groningen, waarin hij drie doelpunten maakte…

Lees verder op FC Groningen.nl: Verbeterd contract voor Idrissi bij FC Groningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *