ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Essent stopt medio 2017 als hoofdsponsor bij FC Groningen

Chief Commercial Officer Patrick Lammers van Essent doet deze aankondiging met pijn in zijn hart: “FC Groningen en Essent passen goed bij elkaar. We hebben echt het maximale uit deze samenwerking gehaald. Al onze gestelde doelen zijn nu bereikt en dat is het moment om afscheid van elkaar te nemen. Wij vinden ons sponsorship van FC Groningen dan ook geslaagd en danken de club en fans daarvoor.” Founders TopsportzorgcentrumHet moederbedrijf van Essent, RWE, wordt één van de founders van het nieuw te realiseren Topsportzorgcentrum op Sportpark Corpus den Hoorn. RWE zal zich vooral op de…

Lees verder op FC Groningen.nl: Essent stopt medio 2017 als hoofdsponsor bij FC Groningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *