ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

FC Groningen stopt met App en CLUBMOBIEL

Sinds zondag 1 mei is CLUBMOBIEL telefonie uit de lucht. CLUBMOBIEL heeft getracht de abonnees op diverse manieren te bereiken, onder meer via e-mail en SMS. In de eerste week van mei zijn ook de supporters, die zich hebben gemeld bij de Supportersbalie van FC Groningen, doorverwezen naar helpdesk van CLUBMOBIEL. Die is nog wel in werking. HelpdeskAbonnees met vragen kunnen een voicemail inspreken op het nummer 085 – 773 77 19 en worden dan zo snel mogelijk teruggebeld. Mailen kan naar info(at)clubmobiel.com. In beide gevallen is het van belang, de naam, het CLUBMOBIEL-06-nummer en het huidige nieuwe…

Lees verder op FC Groningen.nl: FC Groningen stopt met App en CLUBMOBIEL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

FC Groningen stopt met App en CLUBMOBIEL

Sinds zondag 1 mei is CLUBMOBIEL telefonie uit de lucht. CLUBMOBIEL heeft getracht de abonnees op diverse manieren te bereiken, onder meer via e-mail en SMS. In de eerste week van mei zijn ook de supporters, die zich hebben gemeld bij de Supportersbalie van FC Groningen, doorverwezen naar helpdesk van CLUBMOBIEL. Die is nog wel in werking. HelpdeskAbonnees met vragen kunnen een voicemail inspreken op het nummer 085 – 773 77 19 en worden dan zo snel mogelijk teruggebeld. Mailen kan naar info(at)clubmobiel.com. In beide gevallen is het van belang, de naam, het CLUBMOBIEL-06-nummer en het huidige nieuwe…

Lees verder op FC Groningen.nl: FC Groningen stopt met App en CLUBMOBIEL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *