ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Sørloth in voetsporen vader; Larsen bij Olympische voorselectie

Zondagavond maakte Alexander Sørloth zijn opwachting als invaller bij het nationale team van Noorwegen, dat een uitwedstrijd speelde tegen Portugal. Noorwegen ging met 3-0 onderuit. Hij mocht vier minuten voor het einde van de wedstrijd als invaller zijn opwachting maken en trad daarmee in de voetsporen van zijn vader, die in totaal tot 55 caps in de nationale A-ploeg van Noorwegen kwam. Komende woensdag, 1 juni, zal Noorwegen aantreden tegen IJsland en vier dagen later, zondag 5 juni in en tegen België. CuraçaoJarchinio Antonia is opgeroepen voor twee wedstrijden met het nationale team van Curaçao, wat woensdag 1 juni de…

Lees verder op FC Groningen.nl: Sørloth in voetsporen vader; Larsen bij Olympische voorselectie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *